Διαφημιστείτε στο flix

Το flix.gr έχει σχεδιαστεί στην κάθε του λεπτομέρεια με σεβασμό στις λειτουργικές και αισθητικές ανάγκες των επισκεπτών του. Η ανάπτυξη του flix.gr έχει γίνει με βάση όλα τα σύγχρονα web standards με στόχο την προσβασιμότητα από όλους τους browsers και τα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των smart phones και tablets.

Η διαφήμιση στο flix.gr προσφέρει όλες τις ποιοτικές προδιαγραφές ενός σύγχρονου portal και μπορεί να υποστηρίξει κάθε είδους διαφημιστική καμπάνια, είτε πρόκειται για ένα απλό banner, είτε για μια περίπλοκη καμπάνια με interactivity και οπτικοακουστικό υλικό.

Το flix.gr έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει τεχνικές και δημιουργικές υπηρεσίες με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της κάθε διαφημιστικής καμπάνιας. Στόχος μας είναι η διαφήμιση στο flix.gr να γίνεται με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε διαφημιζόμενου αλλά και την καλύτερη δυνατή εμπειρία του καταναλωτή.

Για περισσότερες πληροφορίες ή σε περίπτωση που επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο flix.gr, παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας στο e-mail info@flix.gr.