Ο Δημήτρης Λάλος πιστεύει στο σινεμά και τον άνθρωπο Συνέντευξη

Ο Δημήτρης Λάλος πιστεύει στο σινεμά και τον άνθρωπο

Ο Δημήτρης Λάλος μιλάει στην κάμερα του Flix για τη διαδρομή από τους «Αισθηματίες» στον «Σασμό» και την «Αγέλη Προβάτων» και επιλέγει χωρίς δεύτερη σκέψη το σινεμά ανάμεσα στο θέατρο και την τηλεόραση.

Ο Φόλκερ Σλέντορφ στέλνει SOS για το περιβάλλον απο την Βόρεια Εύβοια Συνέντευξη

Ο Φόλκερ Σλέντορφ στέλνει SOS για το περιβάλλον απο την Βόρεια Εύβοια

Ο ζωντανός θρύλος του παγκόσμιου σινεμά βρέθηκε στην Αιδηψό για την πρεμιέρα της ταινίας του «Ο Δασοποιός», μέσα στο φορτισμένο από ενσυναίσθηση και ελπίδα κλίμα του Evia Film Project και μίλησε για την αλλαγή που ξεκινάει και τελειώνει πάντα στον άνθρωπο.

All about Lav Συνέντευξη

All about Lav

Ο Λαβ Ντίαζ ήρθε στην Αθήνα καλεσμένος του 12ου Πρωτοποριακού Φεστιβάλ της Αθήνας, φωτογραφήθηκε στις γραμμές του τρένου δίπλα στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος και το Flix είχε την τιμή να μιλήσει μαζί του σχεδόν για τα …πάντα, σε μια συνέντευξη της οποίας η απομαγνητοφώνηση είχε τη διάρκεια μιας τυπικής ταινίας του.

«Μακάρι και οι θεατές να ξεκινήσουν ένα ταξίδι στο άγνωστο»: Η Σέιντι Χάαρλα μιλά στο Flix από το «Βαγόνι Αριθμός 6» Συνέντευξη

«Μακάρι και οι θεατές να ξεκινήσουν ένα ταξίδι στο άγνωστο»: Η Σέιντι Χάαρλα μιλά στο Flix από το «Βαγόνι Αριθμός 6»

H Φινλανδή ηθοποιός εξομολογείται τη διαδρομή που έκανε μέσα της για να μπει σ' αυτό το τρένο και την ανείπωτη χαρά του να ρισκάρεις. Στο σινεμά και στη ζωή.

«Ας μην ανεχτούμε άλλο τη σιωπή»: H Οντρέ Ντιγουάν μιλάει στο Flix για το «Γεγονός» Συνέντευξη

«Ας μην ανεχτούμε άλλο τη σιωπή»: H Οντρέ Ντιγουάν μιλάει στο Flix για το «Γεγονός»

Kέρδισε το Χρυσό Λέοντα στη Βενετία, μιλώντας για την αυτοδιάθεση του γυναικείου σώματος με αφορμή μια παράνομη έκτρωση πίσω στα 60s. Στο Flix μιλάει για την πολιτική που ξεκινάει από την ελευθερία.

Η Ιοάνα Μπουγκαρίν πιστεύει στο «Θαύμα» που συμβαίνει καθημερινά γύρω μας Συνέντευξη

Η Ιοάνα Μπουγκαρίν πιστεύει στο «Θαύμα» που συμβαίνει καθημερινά γύρω μας

H 25χρονη Ρουμάνα ηθοποιός δίνει πνοή στο σύγχρονο ρουμάνικο σινεμά, μέσα από την ερμηνεία της στο «Θαύμα» του Μπόγκνταν Τζόρτζε Απέτρι που παίζεται ήδη στις ελληνικές αίθουσες.

Κάρλο Βόγελε: Από την Pixar μέχρι το τέλος του ουρανού Συνέντευξη

Κάρλο Βόγελε: Από την Pixar μέχρι το τέλος του ουρανού

Ο σκηνοθέτης του «Ικαρου και Δαίδαλου» μιλάει στο Flix για το animation που προκαλεί τις αισθήσεις, που προκρίνει την απλότητα του σχεδιασμού και χρησιμοποιεί την τεχνολογία μόνο για να μπορεί να στείλει πιο δυνατό το μήνυμά του - σε μικρούς και μεγάλους.

«Playback»: Ο Νίκος Πετρουλάκης μιλά για μουσική, δισκάδικα, live, ταινίες κι άλλους μεγάλους έρωτες Συνέντευξη

«Playback»: Ο Νίκος Πετρουλάκης μιλά για μουσική, δισκάδικα, live, ταινίες κι άλλους μεγάλους έρωτες

Με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του «Playback» το Flix συναντά τον Νίκο Πετρουλάκη σε μία συζήτηση από καρδιάς και μοιράζεται μαζί σας «2-3 πράγματα που έμαθε από αυτόν....»