Οι 5 πιο δημοφιλείς ταινίες για τη βιομηχανία διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών Ενημέρωση

Οι 5 πιο δημοφιλείς ταινίες για τη βιομηχανία διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών

Σας συνεπαίρνει ο κόσμος των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών; Αν ναι, υπάρχουν κάποιες ταινίες που έχουν να κάνουν με αυτήν την ενδιαφέρουσα βιομηχανία και μπορούν να προσφέρουν μια ματιά στα παρασκήνια, αποτυπώνοντας την αβεβαιότητα των τυχερών παιχνιδιών, τη γοητεία και τη συγκίνηση της νίκης.

Γιατί σταμάτησε το κοντέρ του ελληνικού box office; Ενημέρωση

Γιατί σταμάτησε το κοντέρ του ελληνικού box office;

Ξέρουμε (και ξέρουνε) τι είδατε το τετράμηνο που πέρασε! Ξαφνικά, φέτος την άνοιξη, από τα μεγαθήρια των στουντιακών και ανεξάρτητων τίτλων, που δώσανε αριθμούς τρελούς, πέσαμε στην ταμειακή αφασία. Πέντε επαγγελματίες του χώρου, διανομείς, αιθουσάρχες ή και τα δύο, επιχειρούν να σταθμίσουν τους λόγους.

Ολα εκείνα τα συναρπαστικά πράγματα που ζήσαμε βλέποντας το «Dune: Part Two» Ενημέρωση

Ολα εκείνα τα συναρπαστικά πράγματα που ζήσαμε βλέποντας το «Dune: Part Two»

Ειδαμε την ταινία στην επίσημη δημοσιογραφική της προβολή και σας μεταφέρουμε όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ενθουσιαστείτε κι εσείς μαζί μας με το πολυαναμενόμενο σίκουελ.

Οταν η αγάπη όλα τα νικά... Ενημέρωση

Οταν η αγάπη όλα τα νικά...

Για να γιορτάσουμε κι εμείς μαζί όλους τους υπόλοιπους την ιστορική στιγμή στα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων για την ισότητα στον γάμο, έχουμε μερικές από τις πιο αγαπημένες μας σκηνές γκέι γάμων στο σινεμά και στην τηλεόραση οι οποίες μας έκαναν να πιστεύουμε πως η αγάπη θα νικά πάντα το σκοτάδι.

«Feed me, Cheat me, Eat me»: Η εντυπωσιακή έκθεση της Τζάνις Ραφαηλίδου Ενημέρωση

«Feed me, Cheat me, Eat me»: Η εντυπωσιακή έκθεση της Τζάνις Ραφαηλίδου

Στο διάσημο Κινηματογραφικό Μουσείο Eye στο Αμστερνταμ, η εικαστικός και σκηνοθέτης Τζάνις Ραφαηλίδου έστρεψε το βλέμμα μακριά από τον άνθρωπο, με μία έκθεση που συζητήθηκε. Διαβάστε όλα όσα είπε αποκλειστικά στο Flix και δείτε φωτογραφίες της έκθεσης.

Χρόνος (να) υπάρχει! Αυτές είναι οι μεγαλύτερες σε διάρκεια ταινίες που έγιναν ποτέ Ενημέρωση

Χρόνος (να) υπάρχει! Αυτές είναι οι μεγαλύτερες σε διάρκεια ταινίες που έγιναν ποτέ

Με αφορμή τη συμμετοχή στη φετινή Berlinale του 14ωρου ντοκιμαντέρ «exergue – on documenta 14» του Δημήτρη Αθυρίδη, το Flix ξεθάβει τις μακρύτερες σε διάρκεια ταινίες στα χρονικά του σινεμά.

O αγαπημένος μου Μιγιαζάκι Ενημέρωση

O αγαπημένος μου Μιγιαζάκι

Το Flix ρώτησε τρεις Ελληνες animators και την καλλιτεχνική διευθύντρια του Animasyros να διαλέξουν την ταινία του Χαγιάο Μιγιαζάκι που αγαπούν περισσότερο, με αφορμή την έξοδο της νέας του ταινίας «Το Αγόρι και ο Ερωδιός» στις αίθουσες.