TV

«Gossip Girl»... ξανά! Δες και βρες τις διαφορές...

στα 10

Το «Gossip Girl» αλλάζει ρούχα, αγκαλιάζει το insta κι είναι πάλι εδώ!

Flix Team
«Gossip Girl»... ξανά! Δες και βρες τις διαφορές...

Οχι πια Μπλερ, Σερίνα, Νταν - ναι στη φανταστική μόδα, στις δολοπλοκίες, το σεξ και την κουτσομπόλα που λατρέψαμε να μισούμε. Το νέο «Gossip Girl» έκανε την πρεμιέρα του και δεν βλέπουμε την ώρα για το δεύτερο επεισόδιο!

Φτιαγμένο από τον Τζόσουα Σάφραν, ο οποίος έγραψε και επιμελήθηκε την original σειρά, το καινούριο «Gossip Girl» της HBO Max (στην Ελλάδα αποκλειστικά στο Vodafone TV με νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα, αμέσως μετά την Αμερική), μάς μεταφέρει ξανά στο posh Upper East Side της Νέας Υόρκης. Μόνο που τώρα θα εξερευνήσουμε μια νέα γενιά εφήβων των πανάκριβων ιδιωτικών σχολείων με τους προβληματισμούς του σήμερα και την τεράστια αλλαγή από το τότε στο τώρα μέσα από τα social media.

Είδαμε το πρώτο επεισόδιο κι αυτές είναι οι ομοιότητες, οι διαφορές και τα έξαλλα που σημειώσαμε.

gossip girl 607

Η σειρά των δασκάλων Καταπιεσμένοι όσο κανένας μαθητής τους, αναγκασμένοι από τους πάμπλουτους γονείς και τις δωρέες τους να βάζουν ό,τι βαθμό τους πουν, να υφίστανται τραμπουκισμό στο σχολείο, να έχουν χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας, είναι εκείνοι, οι μικροαστοί εκπαιδευτικοί, που θα ντυθούν Gossip Girl, αναζητώντας γλυκειά εκδίκηση.

Ο Covid ήταν εδώ Αναφέρεται σε διάφορα σημεία του επεισοδίου (και σ' ένα καυτό σεξ), τα παιδιά του «Gossip Girl» πέρασαν μαζί καραντίνα κι έχουν τα τραύματα για να το αποδείξουν.

gossip girl 607

Ποιο Zara; Τα ρούχα είχαν ανέκαθεν πρωτεύουσα σημασία στο «Gossip Girl». Τώρα, όμως, το Placement είναι συνειδητό κι έντονο. Net-a-porter, Louis Vuitton, αλλά όχι Zara: «Φοριέται μόνο ανατολικά της Λέξινγκτον!» Το αγαπημένο μας fashion comment; «Ολοι μπορούν να φορέσουν Sies Marjan - αν παίζουν σε ταινία του Γκασπάρ Νοέ!»

Throwback Οι δάσκαλοι ανακαλύπτουν τη δράση της (αρχαίας, μια και ξεκίνησε... στα '90ς!) Gossip Girl και τη χαρακτηρίζουν «μεγάλη αδελφή βγαλμένη από βιβλίο του Οργουελ». Το πιο «οργουελικό» χαρακτηριστικό της, βέβαια, είναι πως έγραφε σε... blog! Τι είναι αυτό; Οχι, η νέα Gossip Girl γράφει για πολύ λίγο στο twitter («Ποιος κάτω των 30 διαβάζει twitter;») κι αμέσως, φυσικά, στο instagram, όπου και μπορεί να ταγκάρει everyone who's anyone.

gossip girl 607

Woke - αλλιώς Το νέο «Gossip Girl» είναι πιο πολιτικοποιημένο, αλλά με τρόπο απρόσμενο. Ενώ βυθίζεται στο σύμπαν του 10% των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου (και, κυρίως, των τέκνων τους), σχολιάζει με ειρωνία και χιούμορ τους «guilty rich», τα τέχνα αυτά που είναι αποφασισμένα να παραμερίσουν την περιουσία τους και να κάνουν έργο για το κοινό καλό.

Οχι πια Μπλερ και Σερίνα Αλλά για να λειτουργήσει η ίντριγκα, οπωσδήποτε δυο κορίτσια πρέπει να βρεθούν σε αντίπαλα στρατόπεδα για τακτικά μαλλιοτραβήγματα. Κι αυτές, στο νέο «Gossip Girl», συνδέονται με... αδελφική αγάπη. Η Τζούλιεν κι η Ζόγια έχουν δεσμούς αίματος, είναι κι οι δυο καλλονές, αλλά το πάθος για δημοτικότητα (αλλιώς για followers) θα τις φέρει αντιμέτωπες κι εμάς πρόθυμους θεατές.

gossip girl 607

Perception is reality Η βασική αρχή του πρώτου «Gossip Girl» καλά κρατεί. Είσαι ό,τι δηλώσεις, ό,τι φορέσεις, κυρίως πια είσαι όσους φίλους έχεις στα social σου. Κι αυτό είναι τόσο προφανές που το καταλαβαίνουν ακόμα... κι οι καθηγητές του σχολείου!


Το «Gossip Girl» προβάλλεται αποκλειστικά στο Vodafone TV, από τις 12 Ιουλίου, με νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα, αμέσως μετά την Αμερική!

Απόλαυσε ακόμα περισσότερα κάνοντας online εγγραφή στο Vodafone.gr με πολύ απλά βήματα και χωρίς δέσμευση συμβολαίου, απολαμβάνοντας τον 1ο μήνα χρήσης δωρεάν, αποκτώντας πρόσβαση από κινητό και tablet σε όλο το πλούσιο περιεχόμενο του Vodafone TV (όπως το αποκλειστικό περιεχόμενο της ΗΒΟ, δημοφιλή κανάλια, δωρεάν αγαπημένες ταινίες και σειρές για μικρούς και μεγάλους).