Φεστιβάλ / Βραβεία

H Τζένιφερ Ανιστον δεν κρατάει κακία που τα Οσκαρ αγνόησαν την ερμηνεία της στο «Cake»

στα 10

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των φετινών οσκαρικών υποψηφιοτήτων, η Τζένιφερ Ανιστον μίλησε για την απουσία της από την κατηγορία του Α' Γυναικείου Ρόλου, δηλώνοντας, χμ... ενθουσιασμένη.

H Τζένιφερ Ανιστον δεν κρατάει κακία που τα Οσκαρ αγνόησαν την ερμηνεία της στο «Cake»

Θα πίστευε κανείς πως η Ακαδημία δεν θα μπορούσε παρά να συγκινηθεί από την μεταμόρφωση της Τζένιφερ Ανιστον στο «Cake», πρακτική που λογικά οδηγεί σε μια υποψηφιότητα για Οσκαρ.

Η Ανιστον, όμως, δεν βρέθηκε στην πεντάδα (παρά τις υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες και στο Σωματείο Ηθοποιών), μάλλον σαν μια προτροπή πως πρέπει να προσπαθήσει ξανά να τσαλακώσει την εξωτερική της εμφάνιση αν θέλει να την πάρουν κάποτε σοβαρά ως ηθοποιό με οσκαρικές προοπτικές.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις υποψηφιότητες για φετινά Οσκαρ.

Cake 607

Σε δηλώσεις της την ίδια μέρα της ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards (όπου ήταν επίσης υποψήφια), μίλησε για τον αποκλεισμό της με άποψη, αξιοπρέπεια και χάρη: «Θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν στεναχωρήθηκα, αλλά μετά σκέφτηκα "Κοίτα εδώ απόψε, κοίτα τις Σφαίρες, κοίτα τα Βραβεία του Σωματείου. Είμαστε μια ντροπιαστικά προνομιούχα ομάδα μιας ταινίας που δεν έχει καν κυκλοφορήσει στις αίθουσες και είναι μικροσκοπική. Αυτά όλα είναι κερασάκια στην κορυφή μιας τούρτας που ήταν για εμάς πολύτιμη. Οπότε είμαστε απλά ενθουσιασμένοι.»

Δείτε ακόμη: Η νύχτα που η Τζένιφερ Ανιστον αποκάλεσε «μ@λάκα» τη Λίζα Κούντροου στην αμερικανική τηλεόραση!

Αναφερόμενη στις συνυποψήφιές της, η Ανιστον δήλωσε: «Η Ρις [Γουίδερσπουν] μου έστειλε ένα πολύ γλυκό e-mail, το ίδιο και η Τζούλιαν [Μουρ]. Είναι όλες τους υπέροχες, αλλά ξέρετε, όλες μας δουλεύουμε για το ίδιο πράγμα και αυτό δεν αναιρεί τη δουλειά που έχει κάνει η κάθε μία από εμάς. Οπότε όλα είναι ok.»

Οσο για το αν ο αποκλεισμός της από τα Οσκαρ είναι ένας τρόπος για να της πουν πως πρέπει να «σπρώξει» περισσότερο, η ίδια δήλωσε πως «Δεν χρειάζεται να σπρώξω, ευτυχώς. Δεν είμαι πολύ καλή στο σπρώξιμο.»

Δείτε ακόμη: Τα χάπια μου... Η Τζένιφερ Ανιστον τα δίνει όλα στο τρέιλερ του «Cake»

Jennifer Aniston 607

Διαβάστε και δείτε ακόμη: