Φεστιβάλ / Βραβεία

Oscars 2017: Πόσο θα πληρωθεί ο Τζίμι Κίμελ για να τα παρουσιάσει;

στα 10

Μάλλον ήθελε πάρα πολύ να το κάνει. Δεν εξηγείται αλλιώς...

Oscars 2017: Πόσο θα πληρωθεί ο Τζίμι Κίμελ για να τα παρουσιάσει;

Εχει αποδειχθεί: μερικοί από τους εξυπνότερους ανθρώπους της showbiz, κι εκείνοι που είναι ικανοί να παράγουν ψυχαγωγία με τη χημεία που έχουν ήδη χτίσει με το τηλεοπτικό τους κοινό, είναι οι κωμικοί της late night television. Οπότε ακούστηκε ως η σωστή απόφαση: μετά τα Emmy, τα Espys και τα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία, ο Τζίμι Κίμελ θα σηκώσει το βάρος της 89ης τελετής των Βραβείων Οσκαρ στις 26 Φεβρουαρίου.

Αναλυτική ενημέρωση για τα βραβεία: Χρυσές Σφαίρες 2017: Οι υποψηφιότητες

Αυτό δεν μας παραξένεψε καθόλου. Αυτό που σόκαρε ήταν με τι αμοιβή συμφώνησε ο Κίμελ να τα κάνει.

Θυμηθείτε ότι μιλάμε για α) το Χόλιγουντ, β) την μεγαλύτερη βραδιά της κινηματογραφικής βιομηχανίας ετησίως, και, κυρίως, γ) την μεγαλύτερη διαφημιστική βραδιά για την τηλεόραση (μαζί με το Superbowl). Κι επίσης έναν καταξιωμένο entertainer, ο οποίος συναγωνίζεται τα υπόλοιπα late shows στην πρώτη γραμμή.

Διαβάστε επίσης: Τα Οσκαρ από το 2017 στην COSMOTE TV

Κι όμως, ο Τζίμι Κίμελ θα πάρει μόνο 15.000 δολάρια για την παρουσίαση των Οσκαρ 2017, ποσό που αποκάλυψε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του. Οταν μάλιστα ο έκπληκτος δημοσιογράφος τον ρώτησε γιατί δέχθηκε κάτι τόσο χαμηλό, ο Κίμελ απάντησε «γιατί είναι παράνομο να τα κάνω τζάμπα».

Ηθελε λοιπόν ο ίδιος τη θέση, πρότεινε τον εαυτό του και, ίσως, το γεγονός ότι ήδη δουλεύει για το ABC (το κανάλι που κάνει την παραγωγή και την αποκλειστική μετάδοση της βραδιάς, οπότε έχει και το budget) να έπαιξε ρόλο.

Θυμηθείτε εδώ μερικά από τα πιο αστεία βίντεο του Τζίμι Κίμελ

Jimmy Kimmel

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: