TV

Το 2016... hate less. Με το «Love» του Τζαντ Απατοου

στα 10

Στις 19 Φεβρουαρίου το Netflix λανσάρει το «Love», την τηλεοπτική σειρά του Τζαντ Απατοου. Και με το πρώτο teaser έρχονται απελευθερωτικές οδηγίες για τη νέα χρονιά!

Το 2016... hate less. Με το «Love» του Τζαντ Απατοου

Το Netflix συνεχίζει τις θεαματικές κινήσεις του και το 2016: στις 19 Φεβρουαρίου ξεκινά η πρώτη σεζόν του «Love», της σειράς του Τζαντ Απατοου, με 10 επεισόδια και μ' επιβεβαιωμένη και δεύτερη σεζόν 12 επεισοδίων για το 2017. Το «Love», κατά την περιγραφή του δημιουργού του και του καναλιού, θα είναι μια «προσγειωμένη ματιά στο dating» και θα εξερευνά την ανδρική και τη γυναικεία οπτική στις ερωτικές σχέσεις, μέσω της Μίκι που υποδύεται η Τζίλιαν Τζέικομπς και του Γκας που υποδύεται ο Πολ Ραστ, που συνυπογράφει και το σενάριο με τον Απατοου και τη Λέσλι Αρφιν.

love judd apatow 607

Το πρώτο teaser που μόλις κυκλοφόρησε, δίνει τις πιο απελευθερωτικές οδηγίες ώστε το 2016 να είναι γεμάτο «Love», οδηγίες κόντρα στην πολιτική ορθότητα, την κοινωνική υποκρισία, την υστερική ορθοφαγία που χαρακτήρισαν τα τελευταία χρόνια. Δείτε το teaser παρακάτω και πάρτε τις αποφάσεις σας για την καινούρια χρονιά, μια από τις οποίες θα είναι σίγουρα να δούμε το «Love».

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Τηλεοπτική ανασκόπηση 2015:

Κάντε κλικ εδώ για όλα τα best of του 2015. Λίστες, στιγμές, αναμνήσεις, απροσδόκητα trivia, κι όλα όσα ήταν σινεμά (και τηλεόραση) τη χρονιά που τελειώνει...

Περισσότερη «καλή» τηλεόραση εδώ.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στο flix.gr, συμφωνείτε στην εγκατάσταση cookies στον υπολογιστή σας. Μάθετε περισσότερα.