TV

Ρεμπέκα Βαν Κλιβ: Αυτή είναι το κορμί της Σέρσεϊ

στα 10

To παρακάτω κείμενο περιέχει spoilers για το φινάλε του 5ου κύκλου «Game of Thrones». Για το οποίο μιλάει όοολος ο κόσμος.

Ρεμπέκα Βαν Κλιβ: Αυτή είναι το κορμί της Σέρσεϊ

Μη διαβάσετε παρακάτω αν δεν έχετε δει ακόμα (με τι κάνετε;) ολόκληρο τον 5ο κύκλο «Game of Thrones».

Η πρώην Βασίλισσα, πρώην Βασίλισσα Μητέρα, πρώην ισχυρότερη γυναίκα του Γουέστερος, πρώην συναρπαστική μακιαβελική ύπαρξη, η Σέρσεϊ με την πλούσια χρυσή κώμη, είχε μια από τις πιο αξέχαστες σκηνές στο φινάλε του 5ου κύκλου του «Game of Thrones», εκεί όπου οδήγησε όλη η απονενοημένη δράση της στη διάρκεια της σεζόν. Το «walk of shame» της Σέρσεϊ, αφότου μας έκανε ν' ανατριχιάσουμε, να δυσπιστήσουμε, να συγκινηθούμε, να φωνάξουμε λίγο στην οθόνη, συζητήθηκε και για δεκάδες επιπλέον λόγους. Ο δημοφιλέστερος (αλλά, ειλικρινά, όχι σημαντικότερος), ήταν το γεγονός ότι στη βασανιστική διαδρομή της από τη μια άκρη του Κινγκς Λάντινγκ στην άλλη, η Σέρσεϊ της Λίνα Χίντι είχε, ως επί το πλήστον, το κορμί μιας body double, ενίοτε με το πρόσωπο της Χίντι κολλημένο πάνω του με CGI.

Διαβάστε ακόμη: Ολα όσα συνέβησαν στο μεγάλο φινάλε του πέμπτου κύκλου του «Game of Thrones»

Τόση ήταν η ένταση και η υπέροχη σκηνοθεσία (του Ντέιβιντ Νάτερ) της σκηνής που εμείς, ειλικρινά, δεν το σκεφτήκαμε δεύτερη φορά. Πολλοί φανς, ωστόσο, γαργαλήθηκαν ή και εξαγριώθηκαν με το γεγονός. Κι έτσι ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε αυτό το «κορμί», που ανήκει στη Ρεμπέκα Βαν Κλιβ, 28 Μαΐων Βρετανίδα ηθοποιό και μοντέλο, μεγαλωμένη στην Αμερική. Η οποία, με κεφάλι, μοιάζει κάπως έτσι:

got body double 607

Λέει η Ρεμπέκα Βαν Κλιβ για την εμπειρία, σε μίνι-συνέντευξη που έδωσε στο Entertainment Weekly: «Ηταν μια από τις πιο τρομακτικές, πιο υπέροχες, πιο πλήρεις εμπειρίες που θα μπορούσα να έχω φανταστεί. Ποτέ των ποτών δε θα ονειρευόμουν οτι θα βρισκόμουν στο Ντουμπρόβνικ, περικυκλωμένη από εκατοντάδες κομπάρσους και μέλη του συνεργείου που θα πετούσαν φαγητά πάνω μου, αλλά ήταν εκπληκτικό.»

Δείτε ακόμη: Ολο το σεξ - όπως του αξίζει, σε ένα βίντεο - στον πέμπτο κύκλο του «Game of Thrones»!

Η σκηνή χρειάστηκε τρεις μέρες για να γυριστεί και σε κάθε λήψη, η Χίντι και η Βαν Κλιβ προχωρούσαν πλάι-πλάι, η μία γυμνή, η άλλη καλυμμένη μ' ένα λεπτό ύφασμα. Η μία δίνοντας έμφαση στο σώμα, η άλλη στις συναισθηματικές διακυμάνσεις της ηρωίδας. Γιατί η Λίνα Χίντι χρειάστηκε body double για τη σκηνή; Οχι γιατί φοβήθηκε το γυμνό - άλλωστε η ηθοποιός το έχει επαναλάβει αρκετές φορές στην καριέρα της - αλλά γιατί, αφενός θέλησε να συγκεντρωθεί στην (πράγματι θαυμάσια) ερμηνεία της και, αφετέρου, γιατί είχε ακόμη την κοιλίτσα της εγκυμοσύνης της. Οσο για τη Ρεμπέκα Βαν Κλιβ, δηλώνει ενθουσιασμένη από την εμπειρία, απελευθερωμένη που επιτέλους μπορεί να τη μοιραστεί (η συμμετοχή της ήταν άγνωστη ακόμα και στην οικογένεια και τους φίλους της) κι έτοιμη για περισσότερα και καλύτερα. Εν τω μεταξύ, διασκεδάστε βλέποντάς την παρακάτω (με προσπάθεια) στο διαφημιστικο σποτ του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς για τα ελαστικά Dunlop. Ναι, η κοπέλα στο τηλέφωνο.

Διαβάστε αναλυτικά τα recaps όλων των επεισοδίων του 5ου κύκλου του «Game of Thrones»:

Διαβάστε τα πάντα για τον 5ο Κύκλο Game of Thrones: